Otok Krk

Klimno je tiho, malo, romantično mjesto koje krasi crkvica svetog Klementa iz  14.st. po kojoj je i dobilo ime. U dugogodišnjoj turističkoj tradiciji poznato je po bogatoj ugostiteljskoj  ponudi i restoranima u kojima se nude morski i drugi specijaliteti uz neizostavno autohtono vino, po privezištu morske i suhe marine, te apartmanima u privatnim vilama i u autokampu. Posebno je poznato po oltarnoj reljefnoj pali, zaštićenom nacionalnom kulturnom spomeniku.
Osim za stalne goste, Klimno je nezaobilazna izletnička destinacija do  kojeg se može doći morem ili kopnom, okruženo zelenilom bora i drugog mediteranskog raslinja. U neposrednoj blizini je mjesto Soline, oaza mira, ljepote i zdravlja, koje kao “živa” razglednica obrubljuje Klimno, uronjeno s jedne strane u more, a s druge u raskošno zelenilo.
Zaštičena uvala i plitko toplo more kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i razne sportove na moru već od svibnja do kasne jeseni. Osim ljekovitih svojstava mazanje blatom pruža i dodatni ugođaj egzotičnog ljetovanja pa je uvala sve privlačnija atrakcija kako za djecu, tako i za odrasle.

U Klimnu možete pronaći slijedeće sadržaje:
trgovina, restorani, pizzeria, caffe bar, kiosk, bankomat, privezište, brodogradilište, suhe marine, turistička agencija…..

Nudimo stan od 55 četvornih metara sa galerijom od 25 četvornih metara,  smješten na Otoku Krku u malom ribarskom mjestu Klimno.

- stan nudi:
dvije odvojene kupaonice opremljene modernom keramikom i sanitarijom (jedna u stanu a druga u galeriji)
balkonska terasa s pogledom na uvalu
dvije spavaće sobe i galerija
dnevni boravak sa kuhinjom
osigurano parkirno mjesto

Stan je spreman za useljenje.