O nama

Tvrtka GINSTAL d.o.o. Belica, Nikole Šubića Zrinskog 17, osnovana je 1992. godine sa osnovnom djelatnošću izvođenja instalacija centralnog grijanja, instalacija vodovoda i kanalizacije te veleprodaje instalaterskog materijala.

U samom početku djelovali smo lokalno, a danas, zahvaljujući uloženom naporu i entuzijazmu osnivača kao i svih zaposlenika, prepoznatljivi smo na međimurskom, varaždinskom, koprivničkom, zagrebačkom, istarskom i zadarskom području.

Konstantno inzistiramo na kvaliteti i urednosti izvršenja ugovorenih radova, te maksimalnom udovoljavanju traženih i postavljenih zahtjeva.

Kroz rad, ubrzo se uvidjelo da iz određenih razloga treba odvojiti trgovinu od uslužne djelatnosti, pa je tako 1997. godine osnovana tvrtka TRGOPROM d.o.o. Čakovec, Bana Josipa Jelačića 69, s istim vlasnicima, koja se u početku bavila isključivo trgovinom instalaterskog materijala, a naknadno je ponuda proširena na program keramičkih pločica i sanitarne opreme.

Kako bi ponudu pločica i sanitarne opreme podigli na viši nivo, otvorili smo 2008. godine novi prodajno-izložbeni salon po europskim uzorima. Izgradnjom navedenog objekta cilj nam je približiti kvalitetne i moderne proizvode europskih proizvođača našim kupcima i samim time im uštedjeti dragocjeno vrijeme koje troše prevaljujući kilometre, obilazeći salone i trgovine da udovolje svojem profinjenom ukusu. Sve je to sada na jednom mjestu, u neposrednoj blizini.

Posebno smo ponosni na činjenicu da se kupci, koji su već koristili naše usluge, ponovno obraćaju s punim povjerenjem, što je dobar pokazatelj da smo uspjeli u izboru, da smo uskladili kvalitetu i cijenu, te tako opravdali i smisao našeg pojavljivanja i postojanja na tržištu.

Klikom na link otvaraju se reference